Präst- & diakonkläder

Utifrån personliga mått ritas ett personligt mönster. I sömnaden ingår en provning i ateljé. Bor du en bit ifrån Vadstena ingår en provning med stöd av digitalt foto. Det ritade mönstret finns kvar för eventuellt nästa beställning. Ibland gör även Nåldynan ”prova kläder resor” ut till pastoraten.

Fyll i Måttabell (pdf) och kom ihåg att även fylla i speciella önskemål och den storlek du vanligtvis använder. Där är tydliga instruktioner. Maila den ifyllda Måttabellen (pdf) samt…

Beställningsformulär (pdf) som ska innehålla dina kontaktuppgifter, val av klädmodell, val av tyg samt eventuellt val av broderi (motiv och garn) eller spets. Jag hör omgående av mig och vi går igenom din beställning tillsammans. Vi tar nu fram ett plagg du är medskapar till. Ditt unika plagg.

Medskapare till ett personligt plagg

Nåldynan erbjuder något som är helt annorlunda, ja, unikt. Du påverkar utformningen av plagget genom att välja modell, tygkvalité, färg och broderi. Därtill anpassar jag plagget till dina speciella mått och önskemål. Allt detta gör dig till medskapare av ett plagg med en personlig prägel.

Kanske har du ett tyg i dina gömmor du gärna vill använda eller en idé om ett vackert och för dig symbolladdat broderi? Inga problem! De blir lätt en del av ditt plagg.

BLUS ÄLVARUM

BLUS FAGERTÄRN

BLUS TIVED

BLUS SVART ÖKEN

BLUS ALVA SJÖ

SOMMARBLUS ANNA

KLÄNNING SYSTER

KLÄNNING LILLA KARIN

KLÄNNING LISA

KLÄNNING VÄTTERNS VÅGOR