Om Textilateljé Nåldynan

Jag som driver textilateljé Nåldynan heter Anna-Karin Bylund och jag har en masterutbildning i textilkonst och formgivning från Konstfackskolan i Stockholm. Därtill har jag byggt mina textila kunskaper med utbildning i mönsterkonstruktion, vävning, broderi, knyppling, växtfärgning och textilvetenskap, för att nämna några.

Som pedagog i textilslöjd har jag utvecklat kunskaper i det textila hantverket och har erfarenhet av att tänka ut kluriga tekniska lösningar, samt att organisera större elevgrupper och projekt.

Mina kunder är präster och diakoner, kyrkor och församlingar samt privatpersoner.

Textilateljé Nåldynan besöker pastorat och har visning av kläder i hela Sverige. Ateljén har sin bas i Hjo.

För ytterligare information skicka gärna en hälsning via kontaktformulär eller ring eller sänd ett mail.

Hjälpmedel

Kontakta oss

Textilateljén Nåldynan
info@anna-karinbylund.se
Hamngatan 2 544 30 Hjo